Det praktiska

Datum: 2024-02-17 – 2024-02-24

Deltagare:

  • Peter Myrefjord
  • Tim Myrefjord
  • Anton Myrefjord
  • Håkan Myrefjord
  • Margareta Blom
  • Tommy Myrefjord
  • Anna Myrefjord
  • Smilla Myrefjord
  • Pär

Adress: 

Kåvanvägen, Funäsdalen, Jämtlands län 840 95, Sverige

Rumsfördelning: 

TBD

Boende

Vid foten av Funäsdalsberget i Kåvans stugområde hittar du denna rymliga och moderna fjällstuga med utsikt över fjällets mäktiga branta partier. 170 kvm fördelat på 4 sovrum, rymlig hall, två badrum och stora sällskapsytor gör att 2-3 familjer kommer stortrivas här.

Med 80 meter till cykel-, längd- och skoterspår, 100 meter till Ljusnan och 1,3 km till närmaste lift finns något för alla att roa sig med. Huset är centralt beläget mellan en handfull olika liftanläggningar.

Boendet

Du kommer in i en luftig hall med ordentliga förvaringsmöjligheter samt en bänk för att du bekvämt ska kunna ta av och på pjäxorna. Till höger om hallen finner du två sovrum med kontinentalsängar om 160 respektive 180 cm, med stort fönster från golv till tak sover du med skogen som granne. 

Rakt in från hallen finns ett stort badrum med takdusch och bastu, utanför bastun finns en altandörr för den som vill springa ut och svalka sig i snön.

Till vänster om hallen öppnar sällskapsytorna upp sig. 5,5 meters takhöjd och stora fönsterpartier med utsikt över skog och Funäsdalsberget skapar både en rymd och ett härligt lugn. Här lagar ni enkelt härliga middagar i ett kök med alla faciliteter, äter vid ett matbord med upp till 12 platser och dåsar välförtjänt ner i soffan med divan och fotpall efter en dag ute i naturen. Här kan du se på 75 tums TV med ett stort antal kanaler eller streama via chromecast. Eller varför inte slå dig ned i gungstolen med en spännande bok framför brasan.

Uppför trappen finns ytterligare ett sällskapsrum med en 43 tums TV samt bäddsoffa med divan. Loftet är öppet över kök och vardagsrum så du kan ta del av utsikt och rymd även från övervåningen. Vidare in finns två stycken familjerum bestående av en våningssäng med 140 cm och 90 cm breda sängar samt en fristående 120 cm bred säng. Samtliga sängar består av ordentliga resårmadrasser med tillhörande bäddmadrass för högsta komfort. Kvalitetstäcken och kuddar av två olika modeller finns att tillgå för er bekvämlighet och valmöjlighet.

Utanför sovrummen finns ännu ett badrum, helkaklat med takdusch.

Sovrum 1: På nedervåningen, 180 cm bred kontinentalsäng, hyllsystem för enkel förvaring av packning.

Sovrum 2: På nedervåningen, 160 cm bred kontinentalsäng, hyllsystem för enkel förvaring av packning samt sittbänk.

Sovrum 3: På övervåningen, 140 cm + 120 cm + 90 cm breda sängar.

Sovrum 4: På övervåningen, 140 cm + 120 cm + 90 cm breda sängar.

10 st varma täcken
10 st svalare täcken
10 st fluffiga kuddar
10 st tunnare kuddar

Köksfaciliter: Varmluftsugn, mikro, induktionshäll, kaffebryggare med mjölkskummare samt tekokare, vattenkokare, sodastreamer, brödrost, 2 st dubbelvåffeljärn, köksmaskin, stavmixer, kyl och frys (halvskåp)

Tvättmaskin och steamer finns att tillgå.

Andra saker att notera

Lakan och handdukar tillhandahålls inte.

Övriga faciliteter


Aktiviteter


Skidåkning


Födelsedagsmiddag

TBD


Önskelista

Jag är glad och tacksam för att ni vill fira denna vecka tillsammans med mig, det är present nog. Skulle ni ändå nödvändigtvis vilja köpa något underlättar jag genom denna önskelista.