Bolagsengagemang

European IP Cloud AB

Sedan 2014 driver jag bolaget European IP Cloud AB (EIPCLOUD) tillsammans med min kollega Olivier Hellberg. EIPCLOUD hjälper företag och organisationer att skapa den moderna arbetsplatsen.

Health and Beauty Care by LA AB

Health and Beauty Care by LA AB erbjuder professionell och personlig hälso- och skönhetsvård av legitimerade sjuksköterskor och grundades 2023, min roll i bolaget är som teknisk rådgivare samt plats i bolagets styrelse.

Styrelseuppdrag

Som en person som tillför teknisk kompetens inom digital transformation, Internetnärvaro, AI och IT-säkerhet till bolagsstyrelser, spelar jag en viktig roll i att hjälpa företag att navigera i den snabbt föränderliga tekniska landskapet. Med min expertis inom AI och IT-säkerhet, kan jag ge värdefulla insikter och råd om hur man bäst kan utnyttja dessa tekniker för att förbättra verksamheten och skydda företagets digitala tillgångar.

Digital transformation och Internetnärvaro är avgörande för företagets framgång i dagens digitala värld. Genom att integrera digital teknik i alla aspekter av verksamheten, kan företag förbättra sin effektivitet, öka sin räckvidd och erbjuda bättre kundupplevelser. En stark Internetnärvaro är också viktigt för att bygga varumärkesmedvetenhet och engagera kunder på nätet.

Att ha teknisk kompetens inom dessa områden i bolagsstyrelsen är avgörande för att säkerställa att företaget är väl positionerat för att dra nytta av tekniska möjligheter och hantera tekniska utmaningar. Detta kan bidra till att företaget förblir konkurrenskraftigt och framgångsrikt på lång sikt.

Aktuella styrelseuppdrag:

  • European IP Cloud AB – Ordförande
  • European IP Cloud Group AB – Ordförande
  • European IP Finance AB – Suppleant
  • Health and Beauty Care by LA AB – Suppleant


Passiva inkomster

Passiv inkomst är en inkomst som genereras utan att man aktivt behöver arbeta för den. Det kan vara en inkomst som erhålls från investeringar, fastighetsuthyrning, royalty-inkomster, eller andra källor som inte kräver aktivt arbete. Det är viktigt att notera att det kan krävas tid, arbete eller kapital i början för att bygga upp en passiv inkomst. Men när det väl är upprättat, fortsätter det att generera inkomst utan att man behöver arbeta mer på det.

Mina projekt som driver passiva inkomster just nu:

Försäljning av bilder via Mostphotos.
Uthyrning av fastighet via Airbnb.

Teknisk rådgivning

Jag erbjuder teknisk rådgivning inom IT-säkerhet, infrastruktur, effektivitet, digital transformation, Internetnärvaro, och AI till företag.

Förfrågning: Kontakta mig